Over ons

Platform Jongeren & Werk wordt gerund door Rebel - een eigenwijs consultancy- en adviesbureau uit Rotterdam. Het platform wordt mede mogelijk gemaakt door de Goldschmeding Foundation. 

Regioplan is als onafhankelijke onderzoekspartner verbonden aan het Platform Jongeren & Werk. Zij dragen hun steentje bij aan de inhoudelijke doorontwikkeling van het platform en doen onderzoek naar de werking van het platform en de verschillende projecten.

Een betere wereld, waarin alle jongeren hun talenten kunnen ontwikkelen en vrije keuzes kunnen maken om onderwijs te volgen en te werken. Een Nederland waar jongeren werk kunnen vinden en aan het werk blijven - óók de meest kwetsbare jongeren. Dit is wat we met Platform Jongeren & Werk willen bereiken, door professionals in het veld te versterken en met elkaar te verbinden.

Er zijn in Nederland veel initiatieven die zich inzetten voor een inclusievere arbeidsmarkt. Jongeren met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt worden naar werk begeleid door allerlei organisaties die fantastisch werk doen. Deze initiatieven zijn echter vaak sterk lokaal gebonden. Wij bieden daarom een platform voor ontmoeting en interactie.

Groeien & versterken

Met Platform Jongeren & Werk geven we verschillende initiatieven de kans zichzelf te bewijzen en te groeien. We maken impact: hoe meer, hoe beter.

We werken in de vorm van allianties waarin twee of meerdere partijen samenwerken rondom een bepaald onderwerp: wetenschappelijk onderbouwd en hoog op de agenda in het werkveld. We brengen partijen bij elkaar voor het delen en ontwikkelen van kennis.

Het platformteam 👇

Als adviseurs & ondernemers in het sociale domein (net)werken Sandra (zelfstandig), Wouter en Sophie (Rebel) zich dit jaar een slag in de rondte. In een jaar waarin zoveel is gebeurd worden mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt – jongeren inclusief – extra hard geraakt. Achter de schermen worden ze ondersteund door communicatie consultant Iris. 

Miranda en Sanne voeren vanuit Regioplan het onderzoek uit.

Meer over advies- en consultancybureau Rebel & het team ➞

Samen staan we sterk! Doe jij mee?

Contact opnemen met de platform managers ➞