Meer over...Rebel is een dynamisch en snelgroeiend Rotterdams adviesbureau gericht op financieel-economische en strategische consultancy in binnen- en buitenland. Voor overheden en bedrijfsleven passen we onze specifieke kennis en expertise toe in verschillende sectoren, altijd vanuit de drive om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Van complexe infrastructuurprojecten tot herstructurering van achterstandswijken en van innovaties voor de zorgsector tot het ondersteunen van gemeenten bij de vormgeving van het sociaal domein. Rebels adviseren, implementeren, ontwikkelen nieuwe initiatieven en investeren ook in projecten en innovaties waarin zij geloven.

Rebel is 18 jaar geleden door acht jonge ambitieuze adviseurs opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een adviespraktijk met ruim 200 medewerkers en kantoren in Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Nairobi, Washington, Johannesburg en Manilla. Rebels zien zichzelf als onafhankelijk, kritisch, en constructief. Ze zijn experts in strategie en finance en intrinsiek gemotiveerd om de wereld te verbeteren. Die ingrediënten vormen de basis van ons succes. Zoals we zelf zeggen: No Change Without a Rebel!

Impact maken

Vanuit Rebel werken we met veel passie en ambitie aan het Platform Jongeren en Werk. Ons doel: waardevolle initiatieven zien groeien en opschalen zodat we zoveel mogelijk jongeren kunnen ondersteunen die dit nodig hebben. Voor veel initiatieven is het namelijk een blijvende uitdaging om ruimte te maken om na te denken over onderzoek, groeimogelijkheden en opschaling. Wij helpen ze met raad en daad bij het deze stappen. We voegen kennis en kunde toe, brengen een netwerk mee, en kunnen financieel bijdragen.

We geloven dat we op deze manier kunnen helpen om impact te maken. Samen met sociaal ondernemers en de Goldschmeding Foundation leveren we een waardevolle bijdrage om jongeren meer kans te bieden op een waardevolle deelname aan de samenleving.

Nieuwsgierig naar Rebel's projecten en de rest van de Rebels wereldwijd? Neem een kijkje op onze website of LinkedIn-pagina (waar dagelijks updates worden geplaatst). 


–––––
Terug naar Over Ons ←