Meer over...Rebel is een dynamisch en snelgroeiend Rotterdams adviesbureau gericht op financieel-economische en strategische consultancy in binnen- en buitenland. Voor overheden en bedrijfsleven passen we onze specifieke kennis en expertise toe in verschillende sectoren, altijd vanuit de drive om maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Van complexe infrastructuurprojecten tot herstructurering van achterstandswijken en van innovaties voor de zorgsector tot het ondersteunen van gemeenten bij de vormgeving van het sociaal domein. Rebels adviseren, implementeren, ontwikkelen nieuwe initiatieven en investeren ook in projecten en innovaties waarin zij geloven.

Rebel is 18 jaar geleden door acht jonge ambitieuze adviseurs opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een adviespraktijk met ruim 200 medewerkers en kantoren in Rotterdam, Antwerpen, Düsseldorf, Nairobi, Washington, Johannesburg en Manilla. Rebels zien zichzelf als onafhankelijk, kritisch, en constructief. Ze zijn experts in strategie en finance en intrinsiek gemotiveerd om de wereld te verbeteren. Die ingrediënten vormen de basis van ons succes. Zoals we zelf zeggen: No Change Without a Rebel!


Over de Rebels

Wouter Vos, platform manager, heeft als ondernemer en adviseur voor Rebel talloze projecten gestart, begeleid en uitgevoerd in het sociale domein. RIKX bijvoorbeeld, het Rotterdamse social impact platform dat sociaal ondernemers koppelt aan mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Sophie Offringa is als adviseur in de zorgsector en het sociale domein de ideale partner in crime om Platform Jongeren & Werk verder vorm te geven. Iris Weges, communicatie consultant, brengt de website en LinkedIn-pagina van het platform tot leven met haar communicatieskills. 

Nieuwsgierig naar Rebel's projecten en de rest van de Rebels wereldwijd? Neem een kijkje op onze website of LinkedIn-pagina (waar dagelijks updates worden geplaatst). 


–––––
Terug naar Over Ons ←