Meer over...Regioplan is ruim vijfendertig jaar werkzaam als onafhankelijk onderzoeksbureau. We hebben veel ervaring met het uitvoeren van toegepast onderzoek en hebben daarbij oog voor de verbinding tussen de leef- en systeemwereld. We doen onderzoek voor verschillende opdrachtgevers, waaronder overheden, uitvoeringsinstanties en maatschappelijke organisaties. We passen diverse onderzoeksmethoden toe en zijn sterk in zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek.

Regioplan is als onafhankelijk onderzoekspartner aangesloten bij het Platform Jongeren & Werk. Hiervoor onderzoeken de werking van de verschillende initiatieven en halen daaruit lessen op om jongeren aan het werk te helpen en te houden. Ook de meest kwetsbare jongeren. Op deze manier dragen we bij aan de impact van het Platform.

Het team

Het onderzoek wordt uitgevoerd door een team dat bestaat uit Miranda WitvlietNoor Galesloot en Mariska Veenstra. Miranda is directeur Mens & Samenleving bij Regioplan met hart voor jeugd en groepen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Ze is er van overtuigd dat het creëren van nieuwe kennis via onderzoek essentieel is om echt impact te kunnen maken voor de doelgroep. Het werkbezoek aan de jongeren die hard aan de slag waren om het Sparta Stadion mooi te maken is, ondanks dat ze een geboren en getogen Amsterdammer is, een van haar favoriete onderzoeksactiviteiten voor het Platform.

Meer weten over het onderzoek van het Platform? Neem dan contact op met Miranda Witvliet: miranda.witvliet@regioplan.nl, 020 5315351

–––––
Terug naar Over Ons ←